Mortal Kombat: Tvůrce slibuje stejně brutální fatality jako ve hrách

Paráda.

Konečně to vypadá, že se skutečně dočkáme třetího filmu Mortal Kombat. Jeho scenáristou bude Greg Russo a nedávno jsme se dozvěděli, že projekt bude mít přístupnost R, což znamená, že může být brutální a krvavý. Což také bude, Greg totiž prozradil, že fantality budou převzaty přímo z her:

"Budeme respektovat hru? Ano, to děláme... mohu s jistotou říct, že fatality, které použijeme ve filmu budou přímo ze hry. Nehodláme přijít s nějakými novými věcmi, které zatím nebyly k vidění, ale současně, pokud to chceme dělat takto, hodláme se ujistit, že to [ve filmu] nebude jen proto, aby to tam prostě bylo a musí to mít pro příběh smysl. Takže vše musí odkazovat na něco v ději, musí to působit skvěle a drsňácky, ale víte, musí to mít nějakou roli, nebude to tam jen z frajeřiny."

Na rozdíl od prvních dvou filmů, které se intenzivnější brutalitě vyhýbaly, se tentokrát konečně dočkáme něčeho drsnějšího. A je to jen a jen dobře, k Mortal Kombat to prostě patří.

Film se aktuálně připravuje, natáčet se bude v Austrálii, režie se ujme Simon McQuoid, produkuje James Wan a premiéra by se měla odehrát 4. března 2021.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat