Scenárista Avengers by klidně pracoval na filmu se Supermanem

Christopher Markus by klidně pracoval pro DC.

Christopher Markus dlouhé roky pracuje pro Marvel (podílel se například na filmech s Kapitánem Amerikou nebo na několika dílech Avengers), ale jak to tak vypadá, pokud by měl šanci připravit společně s Warner Bros. a DC film a speciálně pak, pokud by šlo o projekt se Supermanem, pak by nebyl proti:

"Věřím, že Kapitán Amerika ukázal, že jsou tu určité způsoby, jak dnes natočit dobrý film se Supermanem. Není třeba, aby se 'ušpinil', není nutné ho zbavit jeho upřímnosti. Jsem velký... Superman Christophera Reevea je jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Je to jeden z filmů, u kterých se často inspirujeme."

Když se Supermana ujal Zack Snyder, tak udělal několik kontroverzních rozhodnutí. Například ho nechal zlomit vaz svému protivníkovi, což bylo u Supermana nečekané. Zdá se, že Markus věří, že by Superman mohl být zpracován i způsobem, kdy by neporušoval pravidla, která dodržoval v komiksech dlouhé desítky let.

A je pravda, že Kapitán Amerika byl více méně věrný svému "kodexu", aniž by působil příliš "zastarale." Nicméně, není jasné, jak se Supermanem bude dál, ovšem bohužel už není příliš pravděpodobné, že by ho dál ztvárňoval Henry Cavill.

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat