Avengers: Endgame - Tvůrce Thanose prozradil, co nikdy neodpustí filmařům

Co se mu úplně nelíbilo?

Asi víte, že tvůrcem postavy Thanose je Jim Starlin. A netřeba připomínat, že Thanos v podání Joshe Brolina ztvárnil v Avengers: Endgame (2019) velmi důležitou roli. Dočkali jsme se i jeho verze z minulosti, která ještě neměla Kameny nekonečna a tak k boji používala obří meč. A právě ten se Jimovi příliš nelíbil. S humorem tak poznamenal:

"Jednu věci, kterou udělali a já to Russoovým a Markusovi a McFeelymu (bratři Russoové, režiséři filmu a Christopher Markus a Stephen McFeely, scenáristé, pozn. redakce) nikdy neodpustím, je ona zbraň, která je inspirována Thanosovou helikoptérou, na kterou skoro všichni zapomněli. Původně ThanosCoptéru vytvořil Larry Lieber pro nějaké dětské komiksy, které se jmenovaly Spidey Super Stories. Thanos pobíhal kolem a vykrádal banky se jménem Thanos napsaným na straně helikoptéry, což na mě vždy působilo trochu divně. Ale snažil jsem se to ignorovat a myslel jsem si, že na to lidé zapomněli, ale nakonec je to ve filmu. Několikrát to chtěli připsat mně a já na to, 'Ne, to jsem nebyl já."

Obecně je Jim velkým fandou čtvrtých Avengers, ale není moc rád, že Thanosův meč odkazoval na část vrtule helikoptéry, kterou někdy v sedmdesátých letech Thanos používal v komiksech pro děti. Ovšem, pravdou je, že se Thanos zbraní oháněl docela slušně, takže nebyla úplně k smíchu.



Zdroj: DigitalSpy, Marvel (obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat