Fanouškovský plakát s novým Thorem, v Agentech S.H.I.E.L.D. uvidíme postavu z filmů a na pohřbu Iron Mana měl být další člověk

Komiksové střípky.

Jak asi víte, tak v Thor: Love and Thunder (premiéra 5. listopadu 2021) uvidíme nového Thora. Stane se jím Jane Foster v podání Natalie Portman.

Zatím není jasné, jak bude Jane jako Thor vypadat, ale to by nebyl starý známý BossLogic, aby nepřipravil plakát, který možná nemusí odpovídat realitě, ale určitě je povedený. Tak povedený, že by ho Marvel klidně mohl použít k propagaci.

Určitě vám neunikla zpráva, že sedmá řada marvelovského seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. bude poslední. A tvůrci budou jistě chtít, aby to bylo parádní rozloučení a přichystají pro nás různá překvapení. Jedním z nich by mohla být návštěva marvelovské postavy z filmů (která ale měla i vlastní seriál) a to skvělé Peggy Carter (Hayley Atwell). Ostatně, Peggy byla jedním ze zakládajících členů S.H.I.E.L.D.u, takže by to dávalo smysl.

Kromě toho v závěru šesté řady jsme se dozvěděli, že se další série bude zřejmě odehrávat v minulosti a tím pádem bychom nemuseli Peggy vidět ve flashbacku (to už jsme v Agentech zažili), ale jako součást hlavní dějové linky.

A bylo by to fajn. Původně byli Agents of S.H.I.E.L.D. silně provázáni s filmy a dočkali jsme se hned několik postav z marvelovek (byli to například Nick Fury, Maria Hill nebo Lady Sif), ale v poslední době propojenost s filmy nebyla zrovna silná, což je škoda.

Digitální truchlící

V Avengers: Endgame (2019) zemřel Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) a dočkali jsme se jeho pohřbu, na kterém se objevila slušná řádka marvelovských postav. Ale mohla ta být ještě ještě jedna. Tvůrci původně zvažovali, že by do scény digitálně přidali někoho dalšího. Prozradil to prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"V jednu chvíli jsme si pohrávali s myšlenkou přidat tam Cassie (Cassie Lang, dcera Scotta Langa/Ant-Mana, pozn. redakce). V jednu chvíli jsme přemýšleli nad tím, že bychom ji tam digitálně přidali, protože je to rodina, ale pomysleli jsme si, 'Tohle jsou hrdinové, kteří oslavují jiné hrdiny a truchlí nad ztrátou Tonyho,' takže jsme to nakonec neudělali. Kromě chytrého Hulka a Rocketa a Groota tam všichni skutečně byli."

Možná ale Cassie v budoucnu uvidíme znovu, spekuluje se o tom, že by mohla být členkou nového týmu Avengers. Potvrzeno to ale zatím nebylo.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat