Avengers: Endgame - Uvidíme někdy režisérský sestřih filmu? A Thor byl v Endgame nejsilnější

Komiksové střípky.

Jak asi víte, Avengers: Endgame (2019) byli v uvedeni dvakrát (ve snaze stát se nejvýdělečnějším filmem všech dob, což nakonec vyšlo) v klasické verzi a poté rozšířené, která ale obsahovala poměrně skromné množství nových materiálů. Je tak na místě otázka, zda se někdy dočkáme režisérského sestřihu, který by nabídl více zatím neviděných scén.

Odpověď příliš potěšující není. Nabídl ji spolurežisér Anthony Russo:

"Upřímně ne, vždy jsme zveřejňovali verze filmů, které jsme chtěli, což je důvod, proč jste nikdy neviděli režisérský sestřih marvelovských filmů od bratří Russoových, protože ten už jste vlastně [v kině] viděli."

Kromě toho se filmaři rozpovídali i o Thorovi (Chris Hemsworth) a přestože v Thor: Ragnarok (2017) a Avengers: Infinity War (2018) byl výrazně silnější než v prvních dvou sólovkách, tak v Endgame byl ještě mocnější:

"Náročná cesta, kterou si Thor prošel ho ve finále posílila. V Endgame byl silnější než kdykoliv předtím," prozradil Anthony.

A to je úctyhodné s ohledem na to, že už neměl tak skvělou fyzičku jako v minulosti a byl z něj tlouštík. Ale i tak se ukázalo, že se umí ohánět.



Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat