Včera měl mít premiéru jeden marvelovský film. Víte který?

A jak to s ním vlastně vypadá?

Marvel většinou data premiér svých filmů dodrží, není běžné, že by je měnil nebo dokonce rušil, nicméně úplně stoprocentní to také není. Příkladem budiž týmovka Inhumans, která měla mít premiéru právě 12. července tohoto roku.

Jak víme, nedošlo k tomu. Filmu jsme se nedočkali, nabídnut nám byl seriál, který ale nebyl vůbec povedený a tak není divu, že byl po jedné řadě zrušen.

Pokud jde o film Inhumans, ten byl oznámen v roce 2014, nicméně se na něm začalo pracovat už o tři roky dříve. Původním plánem bylo to, že Inhumans budou tečkou za třetí fázi Marvelovského filmového universa, ovšem tou se nakonec stal Spider-Man: Daleko od domova (2019).

Inhumans byli z plánu premiér staženi v roce 2016 (důvodem bylo také to, že projekt opustil scenárista Joe Robert Cole) a jak bylo řečeno, došlo na seriál. 

A jestli vás zajímá, zda se dočkáme filmu v budoucnu, tak aktuálně žádné konkrétní plány nejsou. Je možné, že k tomu dojde, jde o zajímavou látku, ale dá se tušit, že Marvel nechá Inhumans chvíli odpočívat, dokud nezmizí pachuť ze seriálové podoby a pak teprve začne přemýšlet o jejich "vzkříšení".






Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat