Nejsem svou prací, připomněl Robert Downey Jr. to, že není Iron Manem

Herec se od postavy tak trochu distancuje.

Robert Downey Jr. je zkušený herec a má na kontě hromadu zajímavých rolí, ale asi nebudu daleko od pravdy, když prohlásím, že největší popularitu mu přinesla postava Tonyho Starka/Iron Mana v marvelovských filmech.

Dá se říct, že mu zachránila kariéru poté, co se vzpamatovával ze závislostí a kromě toho mu na konto přinesla desítky a desítky (a desítky) milionů dolarů.

Ale Tony se s diváky v Avengers: Endgame (2019) rozloučil, Robertovi skončila smlouva a nejsou zprávy o tom, že by se plánovalo obnovení. A soudě podle hercových slov o to asi ani nemá zájem a chtěl by se od téhle postavy tak trochu distancovat:

"Já nejsem má práce. Nejsem tím, co jsem udělal s tímto studiem. Nejsem časovou etapou, kterou jsem strávil hraním této postavy. Je to k vzteku, protože dítě v každém z nás by na to nejraději nahlíželo stylem: 'Ne. Tohle bude navždy, bude to letní tábor, kde se budeme všichni držet za ruce a zpívat u táboráku."

Tak to ale nefunguje a herci se čas od času musejí se svou postavou rozloučit a vydat se jiným směrem. Nicméně, Robert si je rozhodně vědom toho, že mu Iron Man hodně dal a to včetně peněz:

"Vždy je tu jakási závislost na ně něčem, co působí jako jistá věc. Je to nejblíž tomu, abych se stal někým, kdo má k dispozici svěřenecký fond."

Robert byl skvělým Iron Manem, ale byl jím cca 10 let, takže není divu, že chce zkusit něco jiného bez ohledu na to, že asi už nenarazí na projekt, který by byl tak ekonomicky lákavý.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat