Spider-Man: Daleko od domova - Marvel prozradil tvůrcům jen tři důležité věci o Avengers: Endgame

Které?

Je jasné, že marvelovské hrané filmy a seriály musejí být příběhově sladěné. Jsou všechny součástí Marvelovského filmového universa. A to platí i pro filmy Spider-Man, které sice vznikají pod hlavičkou Sony, ale ve spolupráci s Marvelem.

Tvůrci Spider-Man: Daleko od domova (2019) tak potřebovali informace o tom, co se bude dít v Avengers: Endgame (2019).

A také je dostali, i když jich nebylo zrovna mnoho. Konkrétně jim Marvel sdělil tři základní věci. Které? To prozradili scenáristé Chris McKeena a Erik Sommers:

"Dvě hlavní věci, které jsme věděli, bylo to, že dojde k pětiletému časovému skoku a důsledky, které to bude mít pro lidi, kteří se změnili i nezměnili v prach," prozradil Chris.

Třetí spoiler, který jim byl sdělen, bylo nepřekvapivě to, že zemře Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.). Ten byl pro Petera Parkera/Spider-Mana (Tom Holland) mentorem, takže tohle nemohl Marvel před filmaři tajit. Speciálně pak s ohledem na to, že ve Spider-Man: Daleko od domova se Peter se smrtí Tonyho stále vyrovnává a jeho snaha kráčet v jeho šlépějích hraje důležitou roli.

Ovšem, Chris lituje například toho, že s předstihem nevěděli o Valkýře (Tessa Thompson), která léta na Pegasovi, protože pokud by to tušili, určitě by o tom ve filmu vtipkovali.

Nicméně, Marvel je hodně tajnůstkářský a je známo, že před herci a očividně i před tvůrci skrývá detaily o příbězích svých filmů, jak nejlépe může.



Zdroj: NYTimes
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat