Mortal Kombat: Nejlepší zpráva roku, film bude mládeži nepřístupný a bude obsahovat FATALITY!!!

Třikrát hurá.

Čekání bylo dlouhé, ale zdá se, že se nakonec dočkáme. Řeč je o dalším filmu Mortal Kombat. Ale zdá se, že tento bude jiný a to v dobrém slova smyslu.

SOUVISEJÍCÍ: FILM MORTAL KOMBAT NAŠEL SVÉHO SUB-ZERA

Nicméně, nejdříve si shrňme, co se o Mortal Kombat zatím ví. První věcí je, že se bude natáčet v Austrálii. Roli Sub-Zera dostal na starost specialista na bojová umění Joe Taslim. Produkci zajišťuje James Wan. Režii Simon McQuoid. Scénář Greg Russo. A teď je tu asi ta nejlepší zpráva, kterou jsme si jen mohli přát.

A podělil se o ni právě Greg, který na Twitteru napsal:

"Jelikož už to bylo řečeno jinými členy týmu, ukončím dohady. MK BUDE mít přístupnost R a VŮBEC poprvé BUDOU FATALITY na stříbrném plátně (a ne, neprozradím které) Budete si muset počkat na film, abyste to viděli!!! ;)"

Ano, čtete dobře, film bude do sedmnácti přístupný pouze v doprovodu dospělé osoby, což kromě jiného znamená, že může být silně brutální a krvavý. Tím pádem mohou tvůrci nabídnout zmíněné fatality, což jsou dokončovací údery, kterými se série her Mortal Kombat proslavila. Jde o extrémně násilné "dorážky", které zahrnují vše od vytržení hlavy i s páteří, až po polibek, po kterém oběť vybuchne.

Film má naplánovanou premiéru na 4. března 2021.



Zdroj: Twitter

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat