Je opravdu Taron Egerton kandidátem na roli Wolverina?

Co na to herec?

Po odchodu Hugha Jackmana z role Wolverina se často spekuluje o tom, kdo by mohl být jeho nástupcem. A ještě více se o tom začalo mluvit, když se v lednu vrátila filmová práva na tuhle oblíbenou postavu Marvelu.

Taron Egerton
Padají různá jména potencionálních kandidátů a jedním z často zmiňovaných je i Taron Egerton. A nebyla by to rozhodně špatná volba. Fyzicky by se Taron na Wolverina hodil, není přehnaně vysoký, má velmi slušnou muskulaturu a navíc má s komiksovými rolemi zkušenosti.

Ovšem, sám herec upozornil, že jde jen o spekulaci, nicméně by se téhle nabídce rozhodně nebránil:

"Tohle je myslím jen spekulace. A co vím já, tak nemá reálné základy. Nejsem si jistý, zda zrovna já jsem jsem na tuhle roli dost mrzutý. Tedy, pokud si lidé od Marvelu myslí, že jsem, pak skvěle, jdeme do toho. Ale myslím si, že jsou tu pravděpodobně lepší kandidáti. Ale rád bych se do tohoto světa nějakým způsobem rád zapojil."

Těžko říct, koho by si Marvel jako Wolverina představoval. Je otázkou, zda vůbec něco takového aktuálně řeší. Není jasné, kdy chce postavy, které původně patřily Foxu, představit ve svém universu. Tím pádem se dá tušit, že nás čeká ještě dlouhá doba spekulování o tom, kdo jsou kandidáti na roli Wolverina a také na další komiksové postavy, které se nově přidaly k Marvelu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat