Fandové se bojí, že Birds of Prey dopadnou jako Justice League

Lidé se děsí toho, že Warner Bros. nechá film výrazně změnit.

Jedním z několika chystaných filmů společností DC a Warner Bros. je i ženská týmovka Birds of Prey: Podivuhodná proměna Harley Quinn.

Film se dostane do kin až příští rok a to šestého února, nicméně podle všeho měly už proběhnout testovací projekce. A zprávy mluví o tom, že diváci byli nadšení. Což je samozřejmě dobře. Ovšem, přesto jsou fandové nervózní. Proč?

Protože se objevují informace, že šéfové Warner Bros. naopak s Birds of Prey spokojení nebyli a existují tak poměrně racionální obavy, že hlavouni studia začnou "příliš" kecat do toho, jak bude finální verze vypadat a skončí to podobně jako v případě Justice League (2017), kdy Warner Bros. povolalo do boje Josse Whedona a mělo mu "nadiktovat", jak Justice League upravit. Jak to skončilo? To všichni víme.

Nezbývá než doufat, že Margot Robbie (která na filmu pracuje nejen jako herečka, ale jako producentka) bude bojovat za to, aby Warner Bros. podstatně nezměnilo konečnou podobu zajímavě vypadající komiksovky. Ostatně, nedávalo by to příliš smysl s ohledem na to, že testovací projekce dopadly dobře. Jenže ve filmovém byznysu spousta věcí postrádá logiku...



Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat