Avengers: Nový tým bude výrazně jiný, jeho členy budou staří známí i nováčci

Čtvrtá fáze bude první bez filmu Avengers.

Na Comic-Conu v San Diegu byly odhaleny plány Marvelu na čtvrtou fázi Marvelovského filmového universa (MCU), která potrvá do roku 2021 a jistě jste si všimli, že půjde o první etapu, která nebude obsahovat film Avengers.

SOUVISEJÍCÍ: KOMPLETNÍ PŘEHLED SERIÁLŮ A FILMŮ, KTERÉ CHYSTÁ MARVEL DO ROKU 2021

Nicméně se dá tušit, že se dříve nebo později (očividně spíše později) dočkáme nového týmu Avengers (spekuluje se například o Young Avengers) a jak se dalo tušit, ten bude výrazně jiný. Potvrdil to šéf Marvel Studios Kevin Feige:

"Bude to velmi odlišný tým než ty, které jsme viděli předtím, to je to, o čem byli [Avengers: Endgame] především. Bude to jiná inkarnace týmu s lidmi, které jste už viděli a lidmi, které jste ještě neviděli."

Těšit se tak můžeme jak na staré známé, tak na nováčky, což není překvapení. Určitě jste si všimli, že v několika minulých marvelovských filmech byly představeny postavy, které by se mohly stát novými členy (dcera Pepper Potts a Tonyho Starka, dcera Hawkeye nebo dcera Ant-Mana...).

Feige tedy potvrdil, že se s Avengers nerozloučíme, ale pak je tu otázka, proč ještě nebyl oznámen nový film.

Kevin prozradil, že se pozornost soustředí na jiné projekty (několik seriálů a "neAvengeřích" filmů) a také dodal, že byla kompletně odhalena čtvrtá fáze, tím pádem se nedá počítat s tím, že by dodatečně vyšla najevo informace, že součástí čtvrté fáze budou další Avengers. Je tak jasné, že se další projekt Avengers objeví nejdříve v páté fázi, tedy po konci roku 2021.

Zdroj: MTV NewsCB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat