Hra o trůny: Za kritiku poslední řady může i nenávistná kampaň ze strany médií, myslí si herec

Conleth Hill se domnívá, že za chladné přijetí finální řady mohou i novináři.

Hra o trůny byla po většinu času fanoušky zbožňovanou a milovanou sérií, ale poslední osmá řada se dočkala silné kritiky. Opravdu silné. Ať už za technické zpracování některých bojových scén, které byly příliš temné nebo za chování několika postav a vývoj příběhu.

A řekněme to tak, že finální řada opravdu nebyla dokonalá a měla hodně velké mezery. Ovšem, Conleth Hill, představitel lorda Varyse se domnívá, že velkou vinu na negativním přijetí rozlučkové série nesou i média. Prohlásil to na letošním Comic-Conu v San Diegu přímo k publiku:

"Podívejte se na množství lidí, které tu je a my jsme tady proto, abychom vám poděkovali za to, že jste nás tolik let sledovali. Nikdy jsme jako obsazení nebyli rozdělení, nehádali jsme se, vždy jsme pro vás tvrdě pracovali, stejně tak jako štáb a jsme opravdu vděční za vaše dlouholeté fanouškovství. A popravdě si myslím, že za [negativní přijetí poslední řady] může také nenávist, kterou motivovala média."

Zní to trochu jako konspirační teorie. Ne, že by média nemohla výrazně ovlivnit názor diváků, nicméně asi ne v tak velkém měřítku, jako v případě Hry o trůny.

Ano, byla tu velká očekávaní, která bylo těžké naplnit, ano, ve srovnání s mnohými jinými seriály nebyla poslední řada Hry o trůny taková katastrofa, ale když se ohlédneme za kvalitou předchozích řad, pak je prostě patrné, že ta poslední nebyla zdaleka tak dobrá, jak by být mohla. A nemůžou za to jen média.



Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat