Marvel odhalil všechny filmy a seriály, které nabídne do roku 2021

Čeho všeho se dočkáme ve čtvrté fázi Marvelovského filmového universa?

Jak se dalo očekávat, na Comic-Conu v San Diegu Marvel odhalil hromadu zajímavých informací. Kromě jiného jsme se dozvěděli, kterých projektů se dočkáme ve čtvrté fázi Marvelovského filmového universa.

Původně se sice spekulovalo o tom, že se možná další etapa nebude nazývat fází, ale zdá se, že bude. A co se tedy pro diváky chystá?

Čtvrtou fázi odstartuje dlouho očekávaná sólovka jediné zakládající členky Avengers Black Widow (Scarlett Johansson), která se aktuálně natáčí a její premiéra je naplánována na 1. května 2020.

Následovat bude velkolepá týmovka The Eternals, která nabídne hvězdná jména jako Angelina Jolie a Salma Hayek. Film v režii Chloé Zhao bude mít premiéru 6. listopadu 2020.

SOUVISEJÍCÍ: KOHO UVIDÍME V THE ETERNALS A JAKÉ POSTAVY ZTVÁRNÍ?

Další projekt nebude film, ale týmový seriál The Falcon and The Winter Soldier, který bude mít premiéru někdy na podzim příštího roku na streamovací službě Disney+.

Rok 2021 odstartuje první marvelovka s asijským superhrdinou v hlavní roli a to Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Na Comic-Conu bylo oznámeno, že si hlavní roli zahraje Simu Liu a film bude mít premiéru 12. února 2021.

Dalším přírůstkem do Marvelovského filmového universa bude seriál WandaVision (o Scarlet Witch a Visionovi), který bude samozřejmě k dispozici na streamovací službě Disney+ a to někdy na jaře roku 2021.

Stejně tak na jaře 2021 uvidíme seriál Loki. I když se spekulovalo o tom, že se zaměří na mladého Lokiho, tak se nakonec dočkáme Toma Hiddlestona. Konkrétně uvidíme Lokiho z Avengers: Endgame (2019), který utekl s Tesseractem. Právě na to, kam se Loki poděl s Kamenem nekonečna Space Stone se seriál zaměří.

Následovat bude film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, jehož režie se opět ujme Scott Derrickson a hlavní role Benedict Cumberbatch. Očekávat máme také Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), což nakonec není překvapení, v komiksu je Scarlet Witch nejen mutantem, ale také je to mocná kouzelnice. Premiéra se odehraje 7. května 2021.

V létě 2021 uvidíme první animovaný marvelovský seriál, který bude součástí Marvelovského filmového universa a to What If...? S ním se podíváme do alternativních světů, kdy se příběhy známých postav budou ubírat nečekaným směrem. Uslyšíme hlasy spoustu marvelovských herců a nově také Jeffreyho Wrighta v roli mocné postavy známé jako Watcher.

Poté si fandové užijí seriál Clinta Bartona/Hawkeye (Jeremy Renner), ve kterém uvidíme také Kate Bishop, což Clintova cvičenka, která se později stala dalším Hawkeyem. Seriál bude mít premiéru na podzim 2021.

Čtvrtou fázi pak uzavře další film Thor. Ponese podtitul Thunder and Love, režie se opět ujme Taika Waititi, dočkáme se návratu Chrise Hemswortha i Tessy Thompson (Valkýra) a také Natalie Portman, která se stane novým Thorem. Premiéra je naplánována na 5. listopadu 2021.

SOUVISEJÍCÍ: ČTVRTÝ THOR POTVRZEN A CHYSTÁ PÁR PŘEKVAPENÍ

Je ještě možné, že součástí čtvrté fáze bude Blade, jehož reboot byl oznámen (hlavní roli ztvární Mahershala Ali) nicméně nebylo řečeno, kdy bude mít premiéru, takže to může být i po konci čtvrté fáze.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat