The Eternals: Odhaleno ústřední obsazení marvelovské týmovky a je to trochu jinak, než se čekalo

Kdo si koho zahraje?

Jedno z velmi zajímavých odhalení na Comic-Conu se týkalo chystané týmovky od Marvelu The Eternals o rase, kterou geneticky upravili Celestiáni a jejím úkolem je chránit Zemi před jinou rasou známou jako Deviants.

Už nějakou dobu se vědělo, které herce uvidíme, ale spekulovalo se o tom, kdo si vlastně koho zahraje. To konečně bylo oznámeno právě na Comic-Conu.

Angelina Jolie neztvární Sersi, jak se předpokládalo, ale vysoce inteligentní a extrémně zkušenou a téměř nezničitelnou bojovnici Thenu.

Původně se věřilo, že si Thenu zahraje Salma Hayek, ale ta nakonec dostala na starost vůdkyni týmu Ajak, což je v komiksu muž, který je extrémně silný, odolný, dokáže létat a vysílat energetické výboje.

Richard Madden ztvární podle předpokladů téměř nesmrtelné Ikarise, který se kromě jiného umí teleportovat, dokáže létat a manipulovat s kosmickou energií.

Kumail Nanjiani bude k vidění v roli nesmrtelného mistra v boji s mečem Kingo Sunena. Brian Tyree Henry si pak zahraje Phastose, který kromě tradiční schopností Eternals jako je vysoká odolnost a síla navíc dokáže vytvářet iluze a manipulovat hmotou.

Další členkou obsazení bude Lauren Ridloff. Ta ztvární první hluchou superhrdinku v marvelovských filmech superrychlou Makkari (v komiksu jde o muže). Ve filmu uvidíme také Dong-seok Ma (v roli Gilgameshe, který patří k nejlepším bojovníkům z rasy Eternals) a dětskou herečku Liu McHugh jako telepatii a telekinezi ovládající Sprite.

Už delší dobu se pak ví, že film zrežíruje Chloé Zhao, premiéra se pak odehraje 5. listopadu příštího roku.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat