Avengers: Endgame - Kapitán Amerika měl ve filmu spolupracovat se svým úhlavním protivníkem a prohlédněte si vystřiženou scénu

Pár zajímavostí o Avengers: Endgame.

Avengers: Endgame (2019) už sice měli premiéru před pár měsíci, ale nedávno byl uvolněn zákaz zveřejňovat materiály z natáčení a kromě toho aktuálně probíhá Comic-Con v San Diegu, kde se samozřejmě objevily nové informace. 

Například ta, že ve filmu mělo dojít ke shledání dvou úhlavních nepřátel a to Kapitána Ameriky (Chris Evans) a Red Skulla (Hugo Weaving/Ross Marquand). 

Oba jsme sice ve filmu viděli, ale nesetkali se. Původně tomu ale mělo být jinak:

"...byla tu jedna teorie, ve [které] to byl Kapitán, kdo se vydal do vesmíru a musel spolupracovat s Red Skullem, aby získal jeden z Kamenů nekonečna," potvrdil jeden ze scenáristů Christopher Markus

Jak ale víme, nakonec to byli jiní Avengeři, kteří se vydali pro Kámen nekonečna Soul Stone. Otázkou je, jestli je to dobře nebo špatně, bylo by zajímavé sledovat, jak by dopadlo setkání Kapitána a Red Skulla. To už se ale nedozvíme. 

Další věc, která nebyla ve filmu k vidění (respektive byla, ale v kratší podobě) je interakce mezi Thorem (Chris Hemsworth) a Raccoonem (Bradley Cooper/Sean Gunn), když se vydali do Asgardu pro další Kámen nekonečna. Nyní si ale můžete prohlédnout delší verzi:

Zdroj: CB 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat