Avengers: Endgame - Ve filmu mohla být hodně brutální scéna s Kapitánem Amerikou a Thanosem

Co v ní mělo být?

Marvelovské filmy samozřejmě obsahují určitou porci násilí, ale s ohledem na to, že jde o projekty s přístupností PG-13 si tvůrci zase nemohou příliš vyskakovat, takže nelze očekávat krvavá jatka. Přesto měla být v Avengers: Endgame (2019) scéna, která by byla na poměrně marvelovek docela brutální.

Scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely na aktuálním Comic-Conu prozradili, že přemýšleli nad tím, že by ve filmu Thanos (Josh Brolin) držel v rukou hlavu Kapitána Ameriky (Chris Evans) z minulosti.

Jak víte, v Avengers: Endgame byli k vidění dva Kapitánové. Jeden z přítomnosti, který cestoval v čase a další z roku 2012. A právě jeho hlavu by Thanos přinesl během útoku na sídlo Avengers.

Nicméně tuhle myšlenku tvůrci rychle zavrhli (nebylo sice vysvětleno přímo proč, ale s ohledem na to, že je film určen pro celé rodiny se dá tušit, že to bylo prostě moc drsné), stejně tak jako nápad ukázat v Endgame mrtvolu Giant-Mana (Paul Rudd), což měl být odkaz na komiks Old Man Logan, ve kterém záporáci povraždili hromadu superhrdinů.

Prostě a jednoduše, tohle by asi majitel Marvelu Disney nenechal jít do kin, ale i tak bylo v Avengers: Endgame pár docela intenzivních scén, aniž by v nich byla k vidění hlava Kapitána Ameriky.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat