Upoutávka na film o Ricku Grimesovi a který skvěle vypadající komiksový seriál dostal druhou řadu před premiérou první?

Komiksové zajímavosti.

Už jistě víte, že Andrew Lincoln (Rick Grimes) opustil seriál Živí mrtví/The Walking Dead, aby mohl trávit víc času s rodinou. Ale s jeho postavou jsme se úplně nerozloučili, bylo prozrazeno, že se dočkáme filmů, ve kterých bude k vidění. A máme tu upoutávku na první z nich.

Neradujte se, skoro nic neukáže a bohužel ani datum premiéry, takže je to pro fandy asi zklamání. Jediná zajímavá informace, kterou se z upoutávky dozvíte, je potvrzení, že film bude k vidění jen v kinech.



Pokud jste fandové o něco divočejších komiksových adaptací, než jakou jsou Živí mrtví, tak určitě netrpělivě čekáte na seriál The Boys od Amazonu, který bude (soudě podle trailerů) hodně ujetý. První řada bude mít premiéru 26. července a zdá se, že Amazon věří, že půjde o úspěch, protože bylo oznámeno, že byla schválena už i druhá.

O té zatím není moc informací, ale víme například to, že se dočkáme rasistického "hrdiny" Stormfronta. V seriálu to nebude muž, ale žena a ztvární ji Aya Cash (není to poprvé, co filmaři změní pohlaví postavy, v komiksu působí James Stillwell v seriálu uvidíme Madelyn Stillwell v podání Elisabeth Shue). Jen pro informaci, Stormfront patří k nejmocnějším postavám v komiksech The Boys vůbec.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat