HBO vytahuje esa z rukávu, na Comic-Conu nabídlo trailery na Watchmeny a fantasy His Dark Materials

Paráda.

Největší hit HBO Hra o trůny skončil a tak se prémiová kabelová stanice musí hodně snažit, aby si udržela platící diváky. Ale zdá se, že by s tím nemusela mít velký problém, protože ještě letos nabídne několik slibných projektů.

Hodně zajímavě vypadá "pokračování" (tvůrci se tomuto termínu vyhýbají) Watchmenů a také fantasy His Dark Materials (inspirovalo se u stejné knižní série jako ne úplně úspěšný film Zlatý kompas).

Pokud jde o Watchmeny, tak je z traileru jasné, že se dočkáme výletu do ne zrovna radostného světa, kde to samozvaní ochránci zákona nemají zrovna lehké, ale přesto se najde pár odvážlivců, kteří se nebojí obléknout masku a bojovat za to, co je správné (nebo si to alespoň myslí).



Co se týče His Dark Materials, pak můžeme očekávat poměrně velkolepé fantasy, na kterém se zřejmě nešetřilo, ať už je řeč o tricích nebo obsazení. Nezbývá než doufat, že tentokrát se tvůrci nebudou bát výraznější náboženských motivů (respektive kritiky určitých typů víry). Autoři filmu kolem tohoto tématu našlapovali až příliš opatrně, tak snad budou tvůrci seriálu odvážnější.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat