Agents of S.H.I.E.L.D. skončí sedmou řadou. Kdy se dočkáme druhé série Titans? A potvrzeny práce na filmu Fantastická čtyřka

Komiksové střípky.

Seriál Agents of S.H.I.E.L.D. začal poněkud rozpačitě, takže mu ubylo poměrně velké množství diváků. Seriál se sice výrazně vzchopil a stala se z něj velmi povedená podívaná, ale už bylo pozdě a sledovanost zrovna výrazně nerostla. Přesto ale stanice ABC Agenty nezrušila a v listopadu minulého roku dokonce oznámila, že dává zelenou i sedmé řadě (aktuálně běží šestá). Ale nyní bylo prozrazeno, že ta bude bohužel poslední. Dobré na tom je ale to, že tvůrci budou mít dostatek času připravit konec, který fanoušky nezklame.

Naopak, konkurenční společnost DC se rozhodla schválit druhou řadu povedeného seriálu Doom Patrol a také kultovní animované série Young Justice. Není jasné, kdy budou mít další řady Young Justice a Doom Patrol premiéru, ale u Doom Patrol by to mělo být v příštím roce.

Kromě toho jsme se dozvěděli, že druhá řada zábavného DC seriálu Titans odstartuje už 6. září tohoto roku. A navíc DC nabídne animovaný seriál pro dospělé o Harley Quinn. Namluví ji Kaley Cuoco z Teorie velkého třesku.



A nakonec ještě krátká informace o Fantastické čtyřce. Jak víte, na začátku tohoto roku se práva na tenhle oblíbený komiksový tým vrátila Disneymu (který vlastní i Marvel) a začalo se tak spekulovat o tom, kdy se dočkáme filmu pod hlavičkou Marvelu. To zatím není jasné, ale bylo potvrzeno, že už se na něm pracuje, takže by to snad nemusela být vzdálená budoucnost.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat