Spider-Man: Daleko od domova - Spider-Man měl navštívit Asgard a proč byla vystřižena scéna z traileru?

Něco o Pavoučím muži.

Už za pár dnů, konkrétně 4. července se čeští diváci dočkají premiéry filmu Spider-Man: Daleko od domova. A soudě podle prvních recenzí jde o povedenou podívanou.

Jak z názvu vyplývá, Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) bude tentokrát cestovat po světě, respektive po Evropě (zamíří i do Prahy) a původně bylo v plánu i to, že by se měl zastavit na návštěvu v Novém Asgardu, tedy místě v Norsku, kam se přesunuli přeživší Asgarďané. Prozradil to režisér Jon Watts:

"Vzpomínám si, že v jednu chvíli jsme mluvili o tom, že jedna ze zastávek během jeho cesty napříč Evropou bude Nový Asgard."

Nakonec k tomu ale nedošlo a nebylo vysvětleno proč.

Mimochodem, pokud jste viděli trailery na film, tak jste určitě zaznamenali scénu, ve které Spider-Man ve svém brnění Iron Spider bojuje v restauraci proti gaunerům. Ovšem, podle všeho tenhle moment ve finálním sestřihu není a Watts vysvětlil proč:

"Na chvíli to ve filmu bylo. Je to součástí sestřihu, kdy Peter vyřizuje několik pochůzek, které má na starosti předtím, než odletí do Evropy. A jedna ze schůzek byla zábavná, musel koupit adaptér na sluchátka... musel si sehnat jeden z oněch evropských adaptérů, prodat některé své akční figurky, aby měl dostatek peněz, vyzvednout si pas a také se zbavit extrémně nebezpečné kriminální rodiny. To je Spider-Manův seznam věcí, které musí udělat."

Scéna ale byla z filmu vystřižena s tím, že, "nicméně se ukázalo, že to není nezbytné pro tempo filmu. Ale je to zábavná malá scéna a celý sestřih bude jedním z extra materiálů, až se film objeví na Blu-Ray." 

Pokud tedy chcete daný střet s mafiány vidět, tak si musíte ještě pár měsíců počkat.



Zdroj: Playlist, io9
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat