Black Widow: Fotky z natáčení vyvolávají zmatek mezi fandy

Proč?

Už asi víte, že se aktuálně zběsile pracuje na dlouho očekávané sólovce Black Widow (Scarlett Johansson). A jak je (pro fanoušky dobrým, pro filmaře už tak ne) zvykem, vynořuje se víc a víc fotografií z natáčení od "šmírujících" lidí, kteří se ocitli poblíž.

A obvykle odhalí docela zajímavé věci. Nejdříve to byl náznak toho, že uvidíme i další Black Widow, poté snímky dávaly vědět, že se zřejmě dočkáme záporáka Taskmastera a nové fotografie také přináší informaci, o které se bude mluvit.

Respektive už mluví a to dost. Na snímcích je totiž k vidění automobil 2017 BMW 5 Series Touring Wagon, který, jak typové označení dává jasně vědět, měl premiéru v roce 2017. Jenže původně se spekulovalo o tom, že se film Black Widow bude odehrávat buďto v 90. letech minulého století nebo v roce 2016 během událostí v Captain America: Občanská válka (2016).

Ale jak bylo řečeno, na fotografiích je vozidlo z roku 2017. Možná si tak řeknete, no bože, tak to nebude v roce 2016, ale v roce 2017, co je na tom. No minimálně ten fakt, že pokud bude Black Widow zasazena do roku 2017, pak už by měla mít blond vlasy, protože po Občanská válce byla na útěku a změnila vizáž (tu jsme pak viděli v Avengers: Infinity War). Nicméně na fotkách je auto z roku 2017, ale Black Widow má své klasickou rudou barvu.

Je to chyba? Nebo pro to bude nějaké logické vysvětlení? To zatím těžko říct. Dozvíme se to asi až příští rok, kdy by měl mít film premiéru.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat