Avengers: Endgame - Co je tedy navíc v "rozšířené" verzi, která dorazila do kin?

Čeho se fandové dočkají?

Avengers: Endgame (2019) zbývá už jen pár desítek milionů dolarů k tomu, aby porazili Avatara (2009) a stali se nejvýdělečnějším filmech všech dob. A tak se Marvel uchýlil k trošku lacinému, ale pochopitelnému kroku a to uvést film znovu s dodatečnými materiály.

Nedávno se objevila zpráva, že uvidíme poctu Stanovi Lee, ochutnávku ze Spider-Man: Daleko od domova (premiéra 4. července) a jednu vystřiženou scénu s Hulkem (Mark Ruffalo). To se potvrdilo, ale dočkali jsme se ještě něčeho. Co je tedy v nové verzi přidáno?

V první řadě je to zábavný sestřih záběrů z natáčení cameo výstupu Stana Lee v marvelovských filmech a některé z momentů zatím nebyly k vidění. Zábavná, ale i dojemná sekvence se Stanem Lee je zakončena trošku pozměněnou legendární větou z Avengers: Endgame "Stan, We Love You 3000."

Pokud jde o ochutnávku ze Spider-Man: Daleko od domova, tak jde zhruba o 3 minuty, které ukazují první setkání Mysteria (Jake Gyllenhaal) s Marii Hill (Cobie Smulders) a Nickem Furym (Samuel L. Jackson).

Vystřižená scéna s Hulkem ukazuje hořící budovu, ze které se snaží hasiči zachránit lidi. Objeví se Hulk v novém kostýmu a přiloží ruku k dílu. Následně má hovor, na který reaguje: "Jaký Steve?"

Kromě toho se diváci dočkají také vzkazu od jednoho z režisérů Anthony Russoa, který poděkuje fandům za věrnost a dodá:

"Natočili jsme několik scén, které jsme museli vystřihnout... Vím, že film mohl být ještě delší. Natočili jsme nějaký skvělý materiál, ale museli jsme udělat určitá rozhodnutí." To poslouží jako úvod ke scéně s Hulkem.

V USA měla rozšířená verze premiéru 28. června, u nás bude k vidění od 11. července.

Myslíte, že jde o dostatek nového materiálu, abyste znovu zamířili do kina?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat