Captain Marvel se údajně objeví v nejméně dalších pěti filmech

Ostatně, bude to prý nová tvář Marvelovského filmového universa.

V Avengers: Endgame (2019) jsme se rozloučili s několika oblíbenými postavami, kdy některé z nich byly hlavními tvářemi Marvelovského filmového universa.

Už delší dobu se tak mluví o tom, že jedním z nových tahounů Marvelovského filmového universa bude Captain Marvel (Brie Larson).

Ne všem se to líbí, například není úplně málo těch, kterým Brie Larson úplně nesedla, ale jak se zdá, ti, kteří ji nemají v lásce, mají pech, protože herečka by měla být k vidění minimálně v dalších pěti marvelovkách.

V minulosti se objevily zprávy, že má Brie smlouvu na sedm marvelovských filmů, ale to popřela sama herečka. Nicméně, nové zprávy mluví o tom, že ji čeká ještě pět marvelovek, což by odpovídalo informacím o kontraktu na sedm filmů (k vidění byla už v Captain Marvel a Avengers: Endgame).

Zatím není jasné, který je její nejbližší marvelovský projekt, jestli to bude její další sólovka nebo bude mít roli ve filmech jiných postav/týmů, nicméně pokud zprávy nelžou, je jasné, že Captain Marvel budeme vídat ještě hodně dlouho.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat