Marvelovské seriály nabídnout šokující věci a výrazně změní postavy, které známe z filmů

Tvrdí to šéf Marvelu.

V listopadu tohoto roku odstartuje streamovací služba Disney+, která nabídne několik seriálů postav, které známe z marvelovských filmů. A není tajemstvím, že Disney hodlá do seriálů investovat slušné množství peněz, aby nabídly podobný zážitek jako filmy.

Navíc se zdá, že to, co se bude odehrávat v plánovaných sériích výrazně ovlivní i filmový svět. Vyplývá to ze slov prezidenta Marvel Studios Kevina Feigea. Očekávat máme, že tvůrci budou dělat...

"...věci šokujícím a nečekaným způsobem, který velmi změní tyhle postavy, takže jejich další účast na stříbrném plátně bude ovlivněna tím, čím si prošly v seriálech na Disney+."

Marvel tak bude dál pokračovat v silnějším a silnějším propojování svého filmového a televizního světa, čehož už jsme svědky nějakou dobu a funguje to dobře.

Pokud jde o samotné seriály, tak se jich dočkají Winter Soldier a Falcon, Scarlet Witch a Vision, Loki nebo Hawkeye. Mluví se také o tom, že by vlastní sérii měla dostat i Lady Sif.

U žádného není přesně známo, kdy by se měl objevit, jen u týmovky Falcona a Winter Soldiera bylo oznámeno, že bude k vidění v srpnu příštího roku.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat