Nepřijmout roli Kapitána Ameriky by byla největší chyba mého života, prohlásil Chris Evans

S tím se dá souhlasit.

V době, kdy byl Chris Evans obsazen do role Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky už byl relativně známý, ale asi není přehnaným tvrzením, že marvelovský hrdina z něj udělala světovou superstar.

A přestože někteří herci nejsou vděční za role, které je proslaví "až příliš", tak Chris Evans si je vědom toho, že odmítnout tuhle postavu by byla velký chyba. Respektive odmítnout ji potřetí, herec na první dvě nabídky řekl "ne" (obával se toho, že by měl podepsat smlouvu na několik let):

"...Marvel natočil kolekci těchto filmů a pokud bych nebyl jejich součástí, pokud bych roli odmítl, byl by to největší omyl mého života. Tyhle filmy jsou pro mě tím, čím jsou pro mě filmy Star Wars. Jsou neuvěřitelně speciální. Jde o neuvěřitelnou kolekci, mozaiku filmů. Tohle už se znovu nepodaří. Cítím se poctěn tím, že jsem mohl pracovat s Kevinem Feigem (prezident Marvel Studios, pozn. redakce), skupinou unikátních herců, režisérů, scenáristů - to pro mě bylo něco speciálního. To, co přišlo s touto postavou je jakési nezlomné propojení s touto rolí, na což jsem pyšný. Pokud byste mi řekli, že už nenatočím další film a tohle je vše, co bych měl, byl bych spokojen. Protože pro mě je to velmi velmi speciální."

Ovšem Chris poté dodal, že samozřejmě bude rád pracovat i na jiných projektech, které nejsou součástí marvelovského filmového universa. Nicméně si je opravdu vědom toho, že přijetí role Kapitána Ameriky bylo jeho nejlepším rozhodnutím v životě. A o tom rozhodně není sporu.




Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat