Marvel má zřejmě rád usekávání rukou. Přišla o ně spousta postav

Kdo konkrétně?

Pokud se bavíme o postavách z marvelovského universa, které přišly o ruku (ruce), tak asi nejznámější je bývalý Winter Soldier (Sebastian Stan), ale možná pro vás bude překvapením, že zdaleka nejde o jedinou postavu, které se něco takového přihodilo. Je jich podstatně víc. Server ComicBook je spočítal a tady jsou:

Bucky Barner/Winter Soldier/White Wolf (Sebastian Stan) 

Jak bylo řečeno, Bucky je zřejmě nejznámějším hrdinou, který se musel vypořádat s amputací. Ale zvládl to dobře. Aby také ne, když místo své původní ruky dostal vymazlenou kovovou pazouru.

Misty Knight (Simone Missick)

Velmi propracovanou kovovou ruku má i policistka Misty, která se objevuje v seriálech, které vznikaly v koprodukci Marvelu a Netflixu. Zatímco v komiksu na její paži pracovaly Iron Manovy (Robert Downey Jr.) firmy, tak v seriálu ji dostala od společnosti Iron Fista (Finn Jones).

Cull Obsidian

Dalším, kdo přišel o ruku byl člen Black Order Cull Obsidian, který se pokusil dostat skrze Wongův (Benedict Wong) portál, ale než se mu to povedlo, Wong ho uzavřel. Cull stačil pouze prostrčit ruku.

Darren Cross/Yellowjacket (Corey Stoll)

Další záporák, který přišel o ruku byl Yellojacket z prvního Ant-Mana také ztratil ruku, nicméně, dlouho ho to netrápilo, protože zanedlouho zemřel.

Aldrich Killian (Guy Pearce)

Padouši přicházejí o ruce v marvelovském vesmíru docela často, dalším příkladem je zloduch z třetího Iron Mana Aldrich Killian.

Malekith (Christopher Eccleston)

Cull Obsidian nebyl jediný, kdo přišel o ruce díky teleportaci. Stalo se to i vůdci temných elfů Malekithovi ve druhém Thorovi. Ovšem, Malekith přišel o obě ruce.

Thor (Chris Hemsworth)

Ve Thor: Temný svět přišel o ruku i samotný Thor, ale naštěstí se ukázalo, že šlo pouze o iluzi. Ovšem, velmi povedenou.

Yo-Yo Rodriguez (Natalia Cordova-Buckley)

Jak se ukázalo v případě Misty, Marvel nešetří ani ženy. O tom ví své i Yo-Yo, která přišla hned o dvě ruce.

Phil Coulson (Clark Gregg)

Nicméně, ještě před ní přišel o ruku její šéf ze seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. agent Coulson. Ale i on dostal moc pěknou umělou náhradu.

Isabelle Hartley (Lucy Lawless)

V Agentech S.H.I.E.L.D. se s useknutýma rukama prostě nešetří, dalším příkladem je drsňačka Isabelle Hartley, které musela být useknuta ruka, aby nezemřela, když se dotkla mystického obelisku.

Stick (Scott Glenn)

V seriálech od Netflixu a Marvelu se objevuje také mentor Daredevila a Elektry (Elodie Yung). A víme, že je to hodně rázný chlapík. Tak rázný, že si klidně uřízne ruku, aby se dostal z pout.

Ulysses Klaue (Andy Serkis)

Padouch Ulysses přišel nejdříve o svou skutečnou ruku, ale dostal nebezpečnou náhradu, která v sobě skrývala mocné dělo. Jenže i oni přišel a to ve filmu Black Panther.

Nebula (Karen Gillan)

Nebula se zařadila k těm, kdo si usekl vlastní ruku. To ji ale asi nemusí příliš trápit, protože byla robotická. Jenže ani tak to jistě nebylo nic příjemného.

Groot (Vin Diesel)

Hlavu se si ze ztráty rukou asi nedělal Groot, který o ně přišel během střetu s Gamorou. Ale jak víme, Groot je živoucí strom, takže mu ruce dorostly.

Hulk (Mark Ruffalo)

Hulk nepřišel o svou paži kompletně, ale během použití Infinity Gauntlet si ji nevratně poškodil.

Překvapilo vás, kolik postav přišlo v marvelovském vesmíru o ruce?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat