Vznikne nový tým Avengers, věří Samuel L. Jackson

Nebylo by to překvapením.

Po událostech v Avengers: Endgame (2019) není jasné, jak to vlastně bude s týmem Avengers a zda ho vůbec budeme dál vídat.

Žádné oficiální informace nejsou k dispozici, ale představitel Nicka Furyho Samuel L. Jackson nepochybuje o tom, že se dočkáme nově zformované grupy superhrdinů:

"Vždy jsem věřil tomu, že je tu prostor pro vyprávění různých typů příběhů a v určité chvíli dají dohromady jinou skupinu Avengerů, kteří se postaví tomu, co přijde jako další. Nick ví, že se něco blíží, stejně jako to věděl v Captain Marvel. Tam venku jsou věci, se kterými je nutné se vypořádat a o kterých jsem nevěděl."

Je jasné, že po Thanosově porážce přijde Marvel s další velkou hrozbou, ale zatím není jasné, kdo by to mohl být a stejně tak, kdo se novému padouchovi postaví. Bude to úplně nový tým, například chystaní Eternals? Nebo se opravdu dočkáme obměněné skupiny Avengers? To ukáže až čas.

Hodně se například mluví o týmu Young Avengers, ale jak je u Marvelu zvykem, nic zatím potvrzeno nebylo, tím pádem musíme být trpěliví a čekat na to, až nám budou odhaleny detaily o plánech komiksového gigantu.

Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat