Avengers: Infinity War - Jaký byl problém s Kameny nekonečna?

Prozradil to spoluscenárista.

Kameny nekonečna hrají v Marvelovském filmovém universu důležitou roli už roky, ale v plné síle jsme je viděli až v Avengers: Infinity War (2018). Ovšem, podle spoluscenáristy filmu Christophera Markuse s nimi byl jeden problém:

"Byly zneužity lidmi, kteří nerozuměli jejich skutečné síle. A teď se objevil jejich skutečný vládce Thanos a my tak můžeme vidět, co skutečně dělají. A jak si umíte představit, problémem je, že když získáte nad těmito věcmi kontrolu, váš příběh se může stát nefungujícím, protože jak tu mohou být nějaká rizika pro muže, který kontroluje čas, prostor, realitu, vaši mysl, vaši duši a sílu? Můžete čas resetovat tolikrát, kolikrát bude potřeba. Takže musíte vybudovat spoustu překážek nebo možná držet mimo jeho dosah jeden z kamenů dostatečně dlouho, aby to mělo nějakou dramatickou strukturu."

Především hrátky s časem jsou hodně riskantní. V mnoha filmech jsme viděli, že manipulace s plynutím času mohou vést ke spoustě logických kisků nebo zmíněné absenci napětí, ale Avengers: Infinity War to zvládli relativně dobře. I když se samozřejmě vyrojila spousta otázek ve stylu: "Proč Thanos s kameny neudělal tohle či tohle?" 

Nicméně, nakonec jsme se dočkali filmu, u kterého náš mozek neplakal, přestože ne všechno dávalo dokonalý smysl. 



Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat