TOP 10: Záporáci, kteří by s Thanosem vytřeli podlahu - Collector

Že vypadá neškodně? Nenechte se mýlit.

Dnes se podíváme na dalšího padoucha, který by mohl páchat škody v Marvelovském filmovém universum. Je to Collector, civilním jménem Taneleer Tivan. Jeho hlavním cílem je hromadit mocné artefakty, ale také živé bytosti z celého vesmíru, které "skladuje" ve svých trezorech a soukromých zoo.

A byť se na první pohled nezdá být zrovna nebezpečným, tak patří k extrémně mocné skupině známé jako Elders of the Universe. Jde o jedny z nejstarších bytostí a samotný Collector žije více než pět miliard let. Je totiž v podstatě nesmrtelný.

Plus je také velmi krutý, pokud o něco stojí. Jestliže se na nějaký předmět nebo tvora zaměří, tak je schopen pro jejich získání udělat v podstatě cokoliv.

Někdy se tak dostává do sporu se superhrdiny i záporáky, ale je k tomu velmi dobře vybaven. Kromě toho, že je schopen měnit svůj vzhled a velikost, je nadlidsky silný, rychlý a odolný, kromě toho dovede manipulovat s kosmickou energií.

Navíc má k dispozici množství technologického vybavení, které mu umožňuje teleportovat se, používat laserové paprsky, silné výbušniny a další účinné zbraně.

Aby toho nebylo málo, má velké množství znalostí z různých oborů, které získal během svého dlouhého života.

Collector se poprvé ukázal v komiksu The Avengers v roce 1966, jeho tvůrci jsou Stan Lee a Don Heck.

Tuhle postavu jsme měli možnost vidět v projektech z Marvelovského filmového universa, ztvárnil ji Benicio Del Toro, ovšem nebylo předvedeno, že by byl zrovna mocný. Kromě toho není jasné, jak dopadl. V Avengers: Infinity War (2018) byl sice přítomen, ale nakonec se ukázalo, že jde o iluzi. Co se s ním stalo, to není jasné.

Ovšem, fandové volají po tom, aby se on a Grandmaster (Jeff Goldblum), který je v komiksu jeho častým spojencem, objevili v dalších filmech. Zatím ale nic takového nebylo potvrzeno.



Zdroj: CV, Wikipedia
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat