Hugh Jackman byl málem vyhozen z role Wolverina

Ještě, že k tomu nedošlo.

Aktuálně se docela často řeší to, kdo by v budoucnu mohl nahradit Hugha Jackmana v roli Wolverina. Sympatický australský herec se role vzdal a je jasné, že poté, co práva na Wolverina získal zpět Marvel, dříve nebo později bude hledat nového představitele.

A je na 99 % jisté to, že když se objeví informace o tom, že se našel nový představitel Wolverina, začne se ozývat něco ve stylu: "Wolverine je jen jeden a to Hugh."

Faktem ale je, že nechybělo moc a došlo k tomu, že by Hugh Wolverina vůbec nehrál. Herec prozradil, že byl málem vyhozen:

"Bylo mi řečeno, že to nefunguje tak, jak doufali. Byl jsem blízko vyhazovu z mého prvního hollywoodského filmu - největšího filmu mé kariéry. Byl jsem naštvaný, šel jsem domů za svou ženou a stěžoval si. Fňukal jsem, šlo o olympijskou úroveň fňukání před Deb, mou ženou a stěžoval jsem si na plno lidí. Velmi trpělivě mě poslouchala asi hodinu a nakonec řekla jen, 'Poslouchej, myslím, že si prostě budeš muset věřit. Příliš se stresuješ kvůli tomu, co si myslí ostatní. Prostě se znovu vžij do téhle postavy, soustřeď se na to, věř svým instinktům... to zvládneš.' Tohle je pro mě pravá láska. Někdo, kdo ve vás věří, když vy v sebe úplně nevěříte."

Tedy, zdá se, že vděčíme i Hughově ženě Deb za to, že jsme mohli na stříbrném plátně vídat tak skvělého Wolverina.

Teď je otázkou, kdo a kdy ho nahradí. Ale jasná je jedna věc, nástupce Hugha Jackmana to nebude míst snadné. Vůbec ne.

Zdroj: Daily Mail UK
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat