Avengers: Endgame - Film jako tenhle už se zřejmě neobjeví, naznačili scenáristé

A asi se nepletou.

Avengers: Endgame (2019) byli velkolepou tečkou za 11 let trvající Infinity ságou, která zahrnuje nějakých 22 filmů. A je jasné, že něco tak bombastického, jako byla právě Endgame, jen tak neuvidíme (tedy, pokud pomineme znovuuvedení, ke kterému nedávno došlo).

Není tak divu, že pro scenáristy Stephena McFeelyho a Christophera Markuse nebylo snadné dát dohromady příběh pro tak očekávaný a náročný film:

"Určitou dobu jsme byli nervózní, protože je to opravdu velký projekt. Zabralo to velkou část našich životů (řeč je i o Avengers: Infinity War, pro které také napsali scénář, pozn. redakce) a je to zřejmě největší skládanka, kterou jsme jako autoři museli dát dohromady. Bylo to děsivé, ale my si řekli, že bychom pravděpodobně měli dělat děsivé věci a pokud to zaboduje, mohlo by to být neuvěřitelné," prozradil Stephen. 

A také bylo, nicméně jsou si pánové vědomi toho, že jde o příležitost, která přichází jednou za život:

"Víme, že něco takového už se neobjeví. Kulminace něčeho tak velkého a náročného už znovu nepřijde. A i když to někdy během těch čtyř a půl roku, které jsme na tom pracovali, bylo pohlcující a někdy bolestivé, už nikdy se něco takového nepřihodí. Odejít od něčeho takového by bylo něčím, za co byste si později nakopali," vysvětlil Markus, proč nakonec nabídku přijali, i když byla svým způsobem strašidelná.

Je pravdou, že podobný projekt se jen tak neobjeví a je to asi dobře, protože mít něco takového každý rok, pak by to diváky jistě omrzelo.




Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat