Statistka mluví jasně, Hawkeye je nejúspěšnějším Avengerem. A proč Venom tak zabodoval?

Komiksové střípky.

Co si budeme povídat, není málo těch, kteří označují Clinta Bartona/Hawkeye (Jeremy Renner) za jednoho z nejslabších členů týmu Avengers. Je pravda, že to není překvapivé s ohledem na to, že nemá žádné superschopnosti a jeho hlavní zbraní je luk, ovšem jeden divák si všiml toho, že pokud se zaměříme na vítězné bitvy, pak je Hawkeye nejúspěšnějším Avengerem.

Co je tím konkrétně myšleno? To, že Avengeři vyhráli všech sedm bitev, ve kterých byl přítomen Hawkeye, ovšem, když se zaměříme na střety, ve kterých Hawkeye nebyl nebo stál na opačné straně (jako v Občanské válce), pak Avengeři prohráli čtyři a nevyhráli žádný.

Samozřejmě nelze přičítat úspěchy jen Hawkeyovi, ale skutečností je, že když se zapojil do boje, pak Avengeři zabodovali.

Proč je Venom tak úspěšný?

Sólovka Venoma (2018) sice není recenzenty zrovna opěvována, ale u diváků zabodovala, o čemž svědčí tržby ve výši 855 milionů dolarů.

A jaký je vlastně důvod úspěchu filmu? Na to odpověděla producentka Amy Pascal:

"Je to několik věcí. Jednou z nich je to, že Sony odvedlo skvělou práci při vytváření této značky, které vdechlo život a vytvořilo jí vlastní svět. Pokud pomyslíte na slovo Venom, pak si nelze představit nikoho jiného, než Toma Hardyho, který sedí v akváriu plném humrů. A ve chvíli, kdy vidíte Toma Hardyho, jak hraje tuhle postavu, pak je to vše, co potřebujete vědět."

Ano, Tom Hardy jistě hodně napomohl tomu, aby Venom zabodoval. A jistě tak fandům udělalo radost, když bylo nedávno oficiálně potvrzeno, že se vrátí i ve druhém dílu.



Zdroj: Reddit, Fandango
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat