Black Widow: Fotky z natáčení zřejmě potvrzují přítomnost další Black Widow

A jak by mohlo vypadat logo?

Nedávno se objevily zprávy, že se v chystané sólovce Black Widow ukáže také herečka Florence Pugh. A ihned se začalo spekulovat o tom, koho by mohla ztvárnit.

Nejčastěji padalo jméno Yelena Belova, což je druhá nositelka přezdívky Black Widow. Yelena byla původně pověřena úkolem zabít Natashu Romanoff (Scarlett Johansson), tedy první Black Widow, ale později se staly spojenkyněmi.

Marvel samozřejmě nepotvrdil, že Florence ztvární právě Yelenu, nicméně po internetu začaly kolovat fotografie z natáčení, na kterých je pár zajímavých věcí. Kromě figurín, které "zaskakují" za herečky Scarlett Johansson a Florence Pugh také bedny, ve kterých tyto figuríny byly. A co je zajímavé, tak na bednách je napsáno Natasha a Yelena...

Dá se tak tušit, že se opravdu Yeleny dočkáme a dávalo by to smysl. Poté, co se přihodilo Natashe v Avengers: Endgame (2019) by se role Black Widow v budoucích filmech mohla ujmout Yelena.

Kromě toho se online objevila fotografie, která pravděpodobně ukazuje logo filmu Black Widow. Datum premiéry ještě známo není, ale očekává se, že to bude příští rok.




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat