Tom Holland opravdu ale opravdu chce, aby vznikla týmovka Spider-Mana a Doctora Strange

Bylo by to zajímavé.

Díky dohodě Sony a Marvelu je Spider-Man (Tom Holland) součástí Marvelovského filmového universa. Tím pádem se Spider-Man objevuje v marvelovkách a další marvelovské postavy zase v sólovkách Spider-Mana.

A Tom Holland hodně touží po tom, aby vznikl film, ve kterém budou parťáky právě Spider-Man a Doctor Strange (Benedict Cumberbatch):

"Opravdu chci, aby se spojil s Doctorem Strangem, protože jsme oba z New Yorku a prostě se mi skutečně líbí nápad, že společně vytvoří tým vědec a někdo, kdo ovládá magii, protože to naprosto v rozporu s tím, co [Spider-Man] ví. A také se mi líbí nápad, že je tu skutečná věda, o které mluví Peter Parker a pak je tu hatmatilka Doctora Strange, kde pronáší věci jako, 'Je tu časová trhlina a tahle věc a tahle věc.' Byla by to prostě zábava."

Zatím není v plánu, že se oba pánové znovu objeví v jednom filmu, nicméně je zvykem, že se v sólovkách Spider-Mana ukazují další postavy (v jedničce to byl Iron Man, ve dvojce to budou Nick Fury a Maria Hill). Je tak možné, že by se potencionálních pokračováních "představil" i Doctor Strange.

Nejbližším filmem s Pavoučím mužem je Spider-Man: Daleko od domova, který má premiéru 4. července.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat