Avengers: Endgame - Proč bude film znovu uveden do kin? Protože v něm budou představeni X-Meni a spol., věří fandové

Rozhodně by to bylo fajn.

Nedávno bylo oznámeno, že do kin budou znovu uvedeni Avengers: Endgame (2019), s tím, že se dočkáme dodatečných scén a překvapení. Konkrétně se mluví o tom, že bude přidáno přibližně 7 minut nových záběrů.

A je asi jasné, o co Marvelu jde. Endgame zbývá necelých 50 milionů k tomu, aby porazila nejúspěšnější film všech dob Avatar (2009), který v kinech utržil 2,79 miliardy dolarů.

Někteří fandové ale věří, že je tu i další důvod, proč se čtvrtí Avengers znovu dostanou do kin a to ten, že se dočkáme potitulkové scény, ve které budou představeny "foxovské" postavy.

Jak asi víte, Disney po dlouhém jednání získal společnost Fox, která měla práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku nebo Deadpoola.

Marvel (který také spadá pod Disneyho), tak může začít pracovat na tom, jak zmíněné týmy a postavy zakomponuje do svého filmového universa a potitulková scéna v Endgame by mohla být zajímavým prvním krokem.

Neznamená to, že hned uvidíme nové představitele například X-Menů, ale mohli bychom se dočkat třeba záběru na Wolverinovy drápy, masku Doctora Dooma nebo třeba kostým Deadpoola, což by zatím jako ochutnávka a náznak toho, co se chystá v budoucnu, bohatě stačilo.

Tak schválně, jestli se tahle teorie potvrdí. Nebylo by špatné, pokud ano.


Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat