Kdo je nejoblíbenějším Batmanem? Diváci milují Christiana Balea, Ben Affleck jim moc nevoní

Jak dopadli další představitelé Netopýřího muže?

Nedávno bylo oznámeno, že se novým Batmanem stane Robert Pattison, což se nepřekvapivě setkalo s rozporuplným přijetím ze strany fanoušků téhle postavy. Ale není to poprvé, co se něco podobného stalo.

SOUVISEJÍCÍ: NEJOBLÍBENĚJŠÍ CATWOMAN JE HALLE BERRY

V minulosti ztvárnilo Bruce Waynea/Batmana několik herců a často jejich obsazení provázely nesouhlasné projevy. Žádný z herců nesedl úplně každému, nicméně jsou tu tací, kteří jsou hodně oblíbení a tací, kteří moc fanoušků nemají. Alespoň soudě podle ankety serveru THR, který nechal hlasovat lidi o tom, který představitel Batmana je nejsympatičtější. Ankety se zúčastnilo cca 2 200 lidí a měli možnost hlasovat pro více herců, takže součet procent není 100. A jak to tedy dopadlo?

Val Kilmer - 17 %

Ben Affleck - 18 %

George Clooney - 19 %

Michael Keaton - 38 %

Christian Bale - 39 %

Jak vidíte, první a druhé místo dělí jen jedno procento, což je téměř zanedbatelné. A není to překvapení, jak Bale, tak Keaton byli vynikajícími Batmany, takže je pochopitelné, že zabodovali. Trošku překvapením je, že Affleck má jen 18 %. Je pravda, že když bylo oznámeno, že si Bruce zahraje, reakce byla silně negativní, ale lidé si na něj rychle zvykli a netrvalo to dlouho a jako Batmana si ho oblíbili. Nebo to tak podle komentářů vypadalo, ale očividně to tak horké nebylo. Pokud jde o Kilmera a Clooneyho, tak se dalo čekat, že nedopadnou úplně dobře. Sám Clooney není zrovna nadšený z toho, že Batmana hrál a Val Kilmer byl poměrně zapomenutelným Batmanem.

Souhlasíte s výsledky ankety?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat