Hra o trůny: Ani představitel Varyse není nadšen z toho, jak se vyvíjí příběh seriálu

Conleth Hill se vyjádřil k osudu Varyse. POZOR, SPOILERY!!!

Osmá a současně poslední řada Hry o trůny byla velmi očekávaná, přece jen, jde o kultovní projekt, který sledují miliony a miliony lidí. Ovšem, jak se zdá, tvůrcům se úplně nedaří uspokojit fandy, kteří dychtí po důstojném ukončení fantasy ságy ze Západozemí.

Například pátá epizoda The Bells dostala od diváků pořádně za uši a někteří ji považují za vůbec nejhorší (jejich důvody najdete tady).

A zdá se, že ani všichni herci nejsou úplně nadšení z toho, jakým směrem se příběh Hry o trůny ubíral a ubírá. Například Conleth Hill, představitel skvělého Varyse prohlásil:

"Byl to tak inteligentní muž a měl tolik zdrojů, jak je možné, že toho tolik nevěděl? To přidává na mém zděšení. Teď to bylo napraveno skvělým a vznešeným koncem. Ale několik řad to bylo frustrující."

Herec samozřejmě neocenil, že byla jeho postava na nějakou dobu odsunuta na druhou kolej, byť pro to má pochopení:

"Je to v pohodě. Tak to prostě bývá v případě seriálu s mnoha postavami. Ale je to svým způsobem frustrující. Jako celek to bylo neuvěřitelné pozitivní a brilantní, ale řekl bych, že posledních pár řad nepatří mezi mé oblíbené."

A co si vlastně Conleth myslí o tom, že Daenerys (Emilia Clarke) nechala Varyse sežehnout dračím plamenem:

"Beru si to velmi osobně. Jako člověk, ne jako herec nebo umělec. Mnohem víc teď rozumím hercům, kteří se ocitli v podobné pozici. Nemůžete se zbavit pocitu, že jste nějakým způsobem zklamali, že jste nenaplnili očekávání, o kterých jste ani nevěděli. Jediná věc, která vás utěší jsou lidé, kteří s vámi byli na jedné lodi a pracovali mnohem tvrději než vy. To pomáhá. Myslím si, že někdo, kdo to nezažil, se s tím nemůže ztotožnit. Říkají si, 'Proč je kolem toho taková panika? Všichni stejně skončíte.' Ale i tak si to berete osobně, nemůžete si pomoci."

Do konce seriálu zbývá jediný díl. Snad bude stát za to a napraví Hře o trůny reputaci, protože po předchozí epizodě dostala hodně za uši.

Premiéra se v USA odehraje v neděli večer.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat