Třikrát hurá, třetí film Mortal Kombat se začne natáčet letos

Snad to tentokrát vyjde.

První film Mortal Kombat (1995) stále patří k nejzábavnějším videoherním filmům v historii. Druhý díl z roku 1997 patří naopak k těm nejhůře hodnoceným. Přesto už roky a roky fandové doufají ve vznik třetího filmu.

Už několikrát to vypadalo, že se dočkáme, například před několika lety, kdy Kevin Tancharoen natočil na vlastní náklady skvělý krátký film Mortal Kombat: Rebirth (2010), který tak zaujal společnost Warner Bros., že tvůrci svěřila dohled nad webovým seriálem Mortal Kombat: Legacy s tím, že poté bude moci natočit celovečerní film. Ale Warner Bros. to tak dlouho protahovalo, že se Kevin rozhodl se spolupráce vzdát.

Před nějakou dobou se ale objevily zprávy, že reboot bude (byť bez Tancharoena) a produkci zajistí režisér Aquamana James Wan.

Ten ale upozornil na to, že to nechce uspěchat a plno lidí se tak obávalo, že se jednoduše nedočkáme. Ale zdá se, že to tentokrát vyjde.

Podle všeho totiž letos padne v Austrálii první klapka. Potvrdil to sám James Wan:

"Jsem opravdu šťastný a nadšený, že vezmeme další film tentokrát Mortal Kombat do Austrálie, speciálně, když natáčení Aquamana bylo tak skvělou zkušeností. Nyní okusíme jižní Austrálii s jejími nádhernými lokacemi a bohatým uměleckými talenty, které pro nás budou pracovat. Bude to skvělá volba pro projekt ve stylu akční-fantasy."

Režie filmu se ujme Simon McQuoid a scénáře Greg Russo, datum premiéry ale zatím stanoveno nebylo. Důležitou otázkou je také to, jakou přístupnost bude film mít. Zda PG-13, což by neumožnilo výraznější brutalitu nebo R (nevhodné pro osoby do 17 let). Snad se studio rozhodne pro druhou možnost, která by Mortal Kombat slušela víc.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat