Avengers: Endgame - Během finální bitvy se měli objevit záporáci z Thor: Temný svět

A hodně vtipná fotka Marka Ruffala a Chrise Hemswortha.

Během finálního měření sil se ve filmu Avengers: Endgame (2019) střetly dvě strany, kdy tu jednu tvořili Avengeři a jejich spojenci a proti nim se postavila mimozemská armáda poskládaná z Chitauriů, Outriderů a Sakaarianů.

Ovšem, původně bylo v plánu, že se objeví ještě jiní padouchové, které už dobře známe a to temní elfové. Ti se představili ve filmu Thor: Temný svět (2013) a o jejich potencionální účasti promluvil jeden z expertů na digitální triky ze společnosti WETA Matt Aitken:

"V jednu chvíli se měli ukázat temní elfové, ale nakonec k tomu nedošlo. Temní elfové byli zmínění, ale nikdy to nedošlo tak daleko, že bychom jim vytvořili výstroj nebo je připravili pro bitvu."

A pravdou je, že by asi asi moc lidí nevšimlo, pokud by se temní elfové ukázali, přece jen, konec Avengers: Endgame byl tak divoký, že nebylo možné pořádně sledovat, kteří "emzáci" jsou na bojišti a kteří ne.

Když už přišla řeč na Thora, tak právě jeho představitel Chris Hemsworth a jeho kolega Mark Ruffalo jsou k vidění na společné fotce, která se stala virální a je asi jasné proč, účesy pánů jsou hodně stylové.



Zdroj: Slash Film
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat