Další marvelovský herec zřejmě "utekl" k DC

Měl by si zahrát v The Suicide Squad.

Duchovní otec Strážců Galaxie James Gunn byl vyhozen od Marvelu kvůli nevhodným cca deset let starým tweetům. Ale nezůstal na ocet dlouho, společnosti Warner Bros. a DC pro něj měly zajímavý kšeft a to scénář (a později se dohodli i na režii) k rebootu Sebevražedného oddílu (2016) nazvaném jednoduše The Suicide Squad (premiéra 5. srpna 2021).

Nedávno se objevila zpráva, že by se v něm měl jako King Shark objevit herec právě ze Strážců Galaxie a to Michael Rooker (Yondu) a nyní se začalo mluvit o tom, že by se k němu měl v záporné roli přidat Benicio del Toro, který v Marvelovském filmovému universu hraje Collectora.

Postava, kterou by si v The Suicide Squad mohl zahrát, je označována jako (nejde o oficiální jméno) The Mayor (Starosta) a je popisována následovně:

"Vznětlivý starý bojovník, který žije pro válku."

Zatím nebylo oficiálně potvrzeno, že Benicia uvidíme, ale snad ano, je to talentovaný herec. A jen pro informaci, James Gunn se s Marvelem opět dohodl a poté, co skončí jeho práce na The Suicide Squad, začne natáčet třetí Strážce Galaxie, u kterých ale ještě nebylo stanoveno, kdy je uvidíme.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat