Avengers: Endgame - Byla to dobrá smrt, prohlásili o odchodu milované postavy tvůrci

Věří, že udělali dobře. POZOR, SPOILERY!!!

Jak se očekávalo, v Avengers: Endgame (2019) zemřelo několik milovaných postav. Nejdříve Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson), která se bohužel nestačila ani pořádně zapojit to nějaké větší bitvy a tvůrci ji nechali, aby se obětovala a během finálního střetu s Thanosem (Josh Brolin) zemřel také Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.).

Přestože se stejně jako Black Widow obětoval, aby zachránil svět, samozřejmě někteří jeho fanoušci nebyli zrovna nadšení z toho, že se museli s Tonym rozloučit. Ale scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely si za svým rozhodnutím stojí:

"Jediný způsob, aby to fungovalo je ten, že Tony zemře. Pokud se znovu podíváte na Infinity War, kdy [Doctor Strange] tvrdí, že je 'jedna' [budoucnost, ve které je Thanos poražen], Benedict je zavalen emocemi. Nyní víte, jak to skončí, vraťte se a znovu si pusťte ten moment. Myslí tím, 'Tony, budeš muset zemřít."

"Měli jsme příležitost mu dát v průběhu filmu dokonalý život na odpočinku," prohlásil Markus.

"To byl život, o který usiloval. Skončí on a Pepper spolu? Ano. Vzali se, měli dítě, bylo to skvělé. Byla to dobrá smrt. Nepůsobí to jako tragedie. Působí to jako hrdinský plný život," dodal McFeely.

Přestože někteří diváci hlásají obvyklé "Bez Tonyho už to nebude ono," je jasné, že prostě musela přijít doba, kdy dají některé ze služebně nejstarších postav divákům sbohem. Speciálně pak, když některé vídáme už nějakých 11 let.

SOUVISEJÍCÍ: JE ŠANCE NA NÁVRAT ROBERTA DOWNEYHO JR. DO ROLE IRON MANA?

Sice se objevují spekulace, že by se Robert Downey Jr. mohl nějakým způsobem do marvelovských filmů vrátit, ale nic takového v plánu není. Marvel hodlá dát šanci jiným postavám a je to dobře, protože jich komiksy nabízejí hromadu a byla by škoda, pokud bychom neustále vídali ty samé.



Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat