Avengers: Endgame - Film naznačil, co čekat v dalších marvelovských projektech

Tvrdí to šéf Disneyho.

V Avengers: Endgame (2019) sice chyběla potitulková scéna v klasickém slova smyslu, takže nám nebylo naznačeno, co se pro nás chystá v další fázi Marvelovského filmového universa, ale podle šéfa společnosti Disney Boba Igera bylo ve filmu naznačeno, čeho se dočkáme:

"Pokud jste viděli, a já doufám, že ano, Avengers: Endgame, tak v nich bylo spousta nápověd o tom, které filmy by mohly přijít jako další."

Avengers: Endgame ukončili takzvanou Infinity ságu, která trvala 11 let a prolínala se 22 filmy. Třetí etapu Marvelovského filmového universa pak uzavře Spider-Man: Daleko od domova (premiéra 4. července).

Co bude následovat ve čtvrté fázi (i když není jasné, zda se Marvelovské filmové universum bude dál dělit do fázi), to se přesně neví. Mluví se o třetích Strážcích Galaxie, sólovkách Black Widow a Shang-Chiho, týmovky Eternals a pokračováních Doctora Strange a Black Panthera. Ale Marvelu se zatím moc nechce do potvrzování toho, kdy se dočkáme těchto filmů (zveřejněna byla některá data premiér, ale ne, které filmy v daný den uvidíme). Nicméně panuje všeobecné přesvědčení, že většiny ze zmíněných projektů bychom se měli dočkat.

Pokud ale jde o nápovědy v Avengers: Endgame, tak těžko říct, o kterých konkrétních filmech je řeč. Náznakem může být téměř cokoliv, takže nezbývá než čekat, co má Marvelu za esa v rukávu. Další informace se očekávají v létě. Mezitím si můžete pustit novou upoutávku na Avengers: Endgame.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat