Stane se z Hulka záporák?

Klidně by mohl. POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Endgame (2019) jsme byli svědky toho, že se z Hulka (Mark Ruffalo) stal sympatický dobrák. Ale faktem je, že napříč dosavadními marvelovskými filmy se jeho povaha výrazně měnila. A pokud budeme Hulka vídat i v budoucnu, dá se tušit, že s ním budou tvůrci dál experimentovat.

Klidně by z něj tak mohli udělat dalšího velkého záporáka. Zaprvé, Marvelovské filmové universum ho po porážce Thanose (Josh Brolin) potřebuje, zadruhé by to bylo pro fandy jistě lákavé a zatřetí v komiksu byl nepřekvapivě Hulk několikrát padouchem.

Ve zmíněné Endgame jsme zjistili, že Bruce Banner a Hulk žijí v jakési symbióze, díky které má Hulk jinou osobnost, než známe z minulosti. Nicméně, to se odráží i na chování Bannera a v budoucnu to může mít nepříjemné následky pro jeho psychiku.

Maestro
Například ty, že by se z Hulka mohl stát Maestro, což je v komiksu verze Hulka z alternativní budoucnosti, která má jak osobnost Bannera, tak charakterové rysy Hulka, nicméně ty špatné a to z něj dělá hodně nebezpečného záporáka.

Maestro je navíc poněkud šílený a díky tomu, že byl dlouhodobě vystaven radiaci je ještě silnější než původní Hulk.

Jiným způsobem, jak přivést Maestra na scénu je jeho příchod z jiného světa, protože jak bylo prozrazeno v traileru na Spider-Man: Daleko od domova (premiéra 4. července), lusknutí prsty vedlo k otevření průchodu do jiných dimenzí.

Rozhodně by bylo zajímavé sledovat, co by se v Marvelovském filmovém universu dělo, pokud by v něm řádil právě Maestro. A jelikož Marvel zatím nemá v plánu dát Hulkovi další sólovku, tohle by mohl být dobrý způsob, jak jeho příběhovou linku okořenit. Speciálně pak s ohledem, že Maestro měl v komiksu výrazně propletený osud s Captain Marvel (Brie Larson), která má být novou tváří Marvelovského filmového universa.

Nic takového ale zatím oznámeno nebylo, Marvel pečlivě tají, co má v plánu.


Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat