Disney údajně "zařízne" X-Meny, Fantastickou čtyřku i Wolverina, přežije jen Deadpool

Samozřejmě to zřejmě nebude definitivní rozhodnutí.

Stalo se to, na co se dlouhodobě čekalo, Fox se stal součástí Disneyho. Tím pádem se Disneymu (respektive Marvelu, který také spadá pod Disneyho) vrátila práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku nebo Deadpoola.

A podle nových informací sloučení "přežije" pouze poslední zmíněný, ostatní značky má Disney v plánu nechat (alespoň na nějakou dobou) u ledu.

Deadpool se tedy stane součástí Marvelovského filmového universa, ale X-Meni (včetně Wolverina) nebo Fantastická čtyřka mají smůlu a budou si muset počkat na to, až se někdo od Disneyho rozhodne, že by nebyl špatný nápad je rebootovat, s největší pravděpodobností nebudou pokračovat s obsazením, které už známe.

Zdá se tak, že X-Men: Dark Phoenix a Noví mutanti budou na dlouhou dobu poslední x-menovské projekty, které uvidíme v kinech (respektive to platí pro Dark Phoenix, Noví mutanti se zřejmě objeví na streamovací službě Disney+).

Dark Phoenix bude mít premiéru 6. června tohoto roku, tak si film pořádně užijte, další x-menovskou komiksovku asi jen tak neuvidíme (tedy, pokud nepočítáme mezi X-Meny i Deadpoola, který v týmu určitou dobu působil).

Mimochodem, Disney na svých stránkách přidal na banner Simpsonovi a právě Deadpoola.

Zdroj: CB


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat