Avengers: Endgame - Herečka možná naznačila smrt jedné z postav

Které?

V Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) se dočkáme návratu Nebuly (Karen Gillan), která je jednou ze dvou přeživších členů Strážců Galaxie (druhým je Raccoon).

V průběhu několika filmů jsme sledovali to, že se ze záporačky stala spíše antihrdinka, která občas udělá to, co je správné.

A podle její představitelky Karen Gillan jí v Endgame dokonce budeme držet palce:

"Myslím si, že bude opravdu smutné říct sbohem. Milovala jsem ji od chvíle, kdy jsem se ucházela o roli. Vyvinula se ze záporáka v někoho, ke komu cítíme empatii. Myslím si, že se stane postavou, které budeme všichni fandit."

Herečka přímo neřekla, že Nebula zemře, ale oznámila, že dá postavě sbohem. Což by samozřejmě mohlo znamenat, že se Nebula odebere na "odpočinek", ale to je méně pravděpodobná možnost. Spíše se dá očekávat, že Thanos (Josh Brolin) svou adoptivní dceru zavraždí. Přece jen, Nebula je jednou z postav, které mají největší důvod nenávidět Thanose, týral ji celý život a vždy, když nesplnila jeho očekávání ji připravil o část těla a nahradil ji něčím mechanickým. Tím pádem je jasné, že mu tak Nebula půjde po krku a zaplatí za to životem. Případně by asi nebylo úplně špatné, pokud by zemřela hrdinskou smrtí (například by za někoho schytala "kulku").

To, jakým způsobem se Nebula rozloučí se dozvíme v dubnu.



Zdroj: Empire Magazine/ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat