TOP 10: Nejmocnější marvelovské postavy - Living Tribunal

Víc hlav víc ví.

V marvelovských komiksech najdeme spoustu zvláštních postav a Living Tribunal k nim rozhodně patří. Není to typický padouch nebo hrdina, je to kosmická entita, jejímž hlavním cílem je udržet rovnováhu v Multivesmíru. Není zlý, ani hodný, zajímá ho pouze to, aby bylo vše v rovnováze.

Living Tribunal se poprvé objevil v komiksové sérii Strange Tales v roce 1967 a jeho tvůrci jsou Stan Lee, Marie Severin a Herb Trimpe.

Jedna z nejmocnějších postav má netradiční vzhled se třemi hlavami. Jedna reprezentuje nezbytnost, další rovnost a poslední pomstu. Občas má také čtvrtou tvář, která je nicotou, nicméně obvykle je znázorňován "jen" se třemi tvářemi.

Jak bylo řečeno, síla Living Tribunalu je ohromná. Bylo stanoveno, že je mocnější než Infinity Gauntlet se všemi šesti Kameny nekonečna, což jsou jedny z nejmocnějších artefaktů v marvelovském universu vůbec. Living Tribunal je vlastně jediným, kdo nebyl Infinity Gauntlet ovlivněn poté, co ji získal Thanos.

Později to byl právě Living Tribunal, kdo rozhodl, že žádný jedinec už nebude mít možnost použít všechny Kameny nekonečna najednou. Ve chvíli, kdy je chtěl Adam Warlock všechny aktivovat, nešlo to, Living Tribunal zajistil, aby nefungovaly ve chvíli, kdy jsou pohromadě. To je jasným důkazem jeho moci.

Jeho schopnosti jsou v podstatě neomezené, je více méně všemocný, dokáže v okamžiku vymazat celé reality a jeho hlavy vidí jak minulost, tak současnost a budoucnost.

Nicméně, Living Tribunal nemá svobodou vůli, plní rozkazy jediné mocnější bytosti známé jako One-Above-All.

Pravdou ale je, že ani Living Tribunal není neporazitelný, v komiksu byl zabit rasou známou jako Beyonders, když se snažil zastavit vyhlazení Multivesmíru.

Living Tribunal zatím nebyl filmovým divákům představen, ale spekuluje se o tom, že by mohl být k vidění v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019).

Zdroj: CV, Wikipedia
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat