Captain Marvel: Připraví Nicka Furyho o oko kočka?

Že by?

V první ženské marvelovce Captain Marvel uvidíme Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) s oběma očima. A někteří fandové věří, že se právě v tomhle filmu dočkáme vysvětlení, jak budoucí šéf S.H.I.E.L.D.u o jedno oko přišel.

Teorie o tom, jak se to stane jsou různé. Jedna z nich je hodně zvláštní. V novém traileru na Captain Marvel jsme viděli to, že měl Nick velkou slabost pro kočku jménem Goose, která provází Captain Marvel (Brie Larson). A někteří lidé si myslí, že to bude právě ona, kdo připraví Furyho o oko.

Asi se takovému tvrzení divíte nebo si ťukáte na čelo, ale faktem je, že v komiksu se ukázalo, že kočka Captain Marvel (která se ovšem nejmenovala Goose ale Chewie) není domácí mazlíček, ale nebezpečný chapadlovitý mimozemšťan známý jako Flerken.

SOUVISEJÍCÍ: PARÁDNÍ TRAILER NA CAPTAIN MARVEL

Jde o bytost, která je Captain Marvel velmi věrná a pokud se jí zdá, že její paničku někdo ohrožuje, neváhá zaútočit. A tak se mluví o tom, že by se Goose mohla vrhnout na Furyho, protože by měla dojem, že znamená nebezpečí pro Captain Marvel.

Případně je tu ta možnost, že Goose na rozdíl od Chewieho nebude oddaná Captain Marvel, ale bude to její nepřítel, který na sebe vezme podobu kočky, aby se k ní dostal blíž a Fury se ho pokusí zastavit.

Možností je několik a určité z nich vlastně dávají docela smysl. I když asi by byla většina z nás překvapena, pokud by skutečně Fury přišel o oko díky "kočce". Chtělo by to asi něco více drsňáckého, ne?

Captain Marvel má premiéru 7. března 2019.
Flerken (zdroj: Marvel)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat