Captain Marvel: Proč někteří fandové nadávají na nový trailer?

Co se jim nelíbí?

Je to chvíle, co nám byl nabídnut akcí natřískaný druhý trailer na Captain Marvel. A většina lidí byla s upoutávkou spokojena. Ovšem ne všichni.

Důvod? Není v něm Phil Coulson (Clark Gregg). Ten ve filmovém světě chybí už od roku 2012 a právě v Captain Marvel se vrátí. Film se totiž bude odehrávat v devadesátých letech minulého století, což umožní přivést Coulsona zpět (on už tedy přiveden zpět byl, ale v seriálovém universu, konkrétně v Agents of S.H.I.E.L.D.).

Nicméně, v traileru chyběl, což se některým fandům vůbec nelíbí. A mají tak oprávněné obavy, že Phil nebude mít ve filmu zrovna velkou roli, ale půjde spíše o cameo.

Samozřejmě je tu možnost, že bude mít slušné množství času a tvůrci jeho scény z nějakého důvodu vynechávají z traileru, ale spíše to vypadá, že se v Captain Marvel jen mihne.

Není tak divu, že spousta diváků trailer chválí, ale shodují se na tom, že mu chybí jedna věc a to milovaný agent S.H.I.E.L.D.u. Ale buďme optimisté a doufejme, že v dalších upoutávkách bude a ve finálním filmu, který má premiéru 7. března 2019, ho uvidíme déle než jen pár vteřin.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat