Loki vs Scarlet Witch, kdo by vyhrál?

Na to odpovídali jejich představitelé.

Fandové prostě milují, když se mohou bavit o tom, která postava je silnější. Velmi rádi diskutují o tom, kdo by zvítězil, pokud by se proti sobě postavil ten či ten.

A na akci ACE Comic Con došlo na otázku, jak by vypadal souboj Lokiho (Tom Hiddleston) a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen).

Oba dva si rozumí s magií (ve filmové verzi není prezentováno, že je Scarlet čarodějka, ale v komiksu patří k těm nejmocnějším kouzelníkům), Scarlet Witch je navíc schopna telekineze a ovládání mysli, ovšem Loki je zase dobrý bojovník, takže by to rozhodně byl zajímavý střet.

Co si o tom myslí samotní herci?

"Když jsem si zjišťoval informace o Wandě, říkám si, 'Je zajímavé, že žezlo je věcí, která z Wandy udělala Scarlet Witch.' A když jsme dělali propagační tour pro I Saw the Light, lidé se nás ptali, kdo by vyhrál souboj mezi Lokim a Wandou," poznamenal Tom Hiddleston.

"A já vždy říkám, 'Já," ozvala se Elizabeth.

"Ale donutilo mě to k zamyšlení, 'Zajímalo by mě jak.' Máš všechny ty schopnosti, které ti dal Mind Stone," pokračoval Tom.

"Ale je notoricky proslulá tím, že má problémy s jejich kontrolou a emoce jsou její nejsilnější zbraní," připomněla Elizabeth.

"Chci říct, že jeden z Kamenů nekonečna je téměř součástí tvé existence a Loki ho pouze vlastnil. Ale je to bůh," ozval se Tom.

To je sice pravda, ale přesto bych si vsadil na Scarlet. Co vy?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat